راديو براي آنكه بتواند در سپهر رسانهاي جايگاه خود را حفظ كرده و براي مخاطبان از جاذبه برخوردار باشد، راهي جزء تخصصي كردن و طراوت بخشيدن به برنامهها -به كمك مصاحبهها و گزارشهاي زنده- و كوشش در دوجانبه كردن ارتباط رسانهاي (مخاطب - رسانه) ندارد.
يكي از راهكارهايي كه اين كتاب ارائه ميكند، دقت در كاربرد گويش ويژه راديويي و راديويي كردن متنهاست؛ به اين معنا كه پيش از نگارش يك متن راديويي، نخست بايد قابليتها، تواناييها، ناتواناييها و ويژگيهاي اين رسانه را در نظر آوريم.
كتاب نوشتن براي راديو، مجموعهاي است در خدمت توضيح و اهميت ژورناليسم راديويي. دو بخش عمده اين كتاب عبارتند از: <خبرنويسي> و <مصاحبه> كه در هر يك از بخشها، نويسنده سعي دارد ويژگي و خصوصيات نگارش متن در هر يك از قالبها را با توجه به ويژگيها و قابليتهاي راديو، با آوردن نمونههايي به صورت كاربردي نشان دهد. در بخش خبرنويسي ابتداء نكات اساسي در نگارش رويداد خبري ذكر شده و در نهايت، به تشريح يك متن خبري به صورت كاربردي پرداخته شده است. در بخش مصاحبه، از ويژگيهاي گفتوگو، اشكال گوناگون گفتوگو، ويژگيهاي مصاحبه شونده، انواع مصاحبه شوندگان و چگونگي مصاحبه با آنها سخن به ميان آمده است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
ما را از نظرخود مطلع کنید